A+ R A-

Diverse

Grupul de Ac╚Ťiune Local─â ”Pe Mure╚Ö ╚Öi pe Târnave” anun╚Ť─â  lansarea sesiunii 13/ 2014 pentru selec╚Ťia proiectelor în cadrul m─âsurii:

            


( 0 Voturi )

Grupul de Ac╚Ťiune Local─â ”Pe Mure╚Ö ╚Öi pe Târnave” anun╚Ť─â, lansarea sesiunii 11/ 2014 pentru selec╚Ťia proiectelor în cadrul m─âsurilor:

412.1 SOS Natura

421    Implementarea proiectelor de cooperare

conform priorita╚Ťilor descrise în strategia GAL ”Pe Mure╚Ö ╚Öi pe Târnave”


( 0 Voturi )

Grupul de Ac╚Ťiune Local─â ”Pe Mure╚Ö ╚Öi pe Târnave” anun╚Ť─â lansarea sesiunii 10/ 2014 pentru selec╚Ťia proiectelor în cadrul m─âsurilor:

411.3     Modernizarea exploatatiilor agricole,

411.12   Instalarea tanarului fermier

413.1    Renovarea satelor si echiparea teritoriului

413.2    Promovarea valorilor spatiului rural, patrimoniului material si imaterial,

421       Implementarea proiectelor de cooperare


( 1 Vot )

 

Grupul de Ac╚Ťiune Local─â ”Pe Mure╚Ö ╚Öi pe Târnave” anun╚Ť─â, lansarea sesiunii 9/ 2014 pentru selec╚Ťia proiectelor în cadrul m─âsurii411.12   Instalarea tinerilor fermieri conform priorita╚Ťilor descrise în strategia GAL ”Pe Mure╚Ö ╚Öi pe Târnave”

In cadrul acestei sesiuni pot depune proiecte beneficiari din teritoriul GAL, respectiv comunele: Cetatea de Balta, Farau, Hoparta, Jidvei, Lopadea Noua, Lunca Muresului, Noslac, Radesti, Sincel, Sona, Teius din judetul Alba si comuna Atintis din judetul Mures.


( 0 Voturi )

Grupul de Ac╚Ťiune Local─â ”Pe Mure╚Ö ╚Öi pe Târnave” anun╚Ť─â lansarea sesiunii 8/ 2014 pentru selec╚Ťia proiectelor în cadrul m─âsurilor:

411.3     Modernizarea exploatatiilor agricole, 

413.2    Promovarea valorilor spatiului rural, patrimoniului material si imaterial,

421- Implementarea proiectelor de cooperare


( 1 Vot )

 

Grupul de Ac╚Ťiune Local─â ”Pe Mure╚Ö ╚Öi pe Târnave” anun╚Ť─â, Lansarea sesiunii 4/ 2014 pentru selec╚Ťia proiectelor în cadrul m─âsurii: 411.12   Instalarea tinerilor fermieri conform priorita╚Ťilor descrise în strategia GAL ”Pe Mure╚Ö ╚Öi pe Târnave”

In cadrul acestei sesiuni pot depune proiecte beneficiari din teritoriul GAL, respectiv comunele: Cetatea de Balta, Farau, Hoparta, Jidvei, Lopadea Noua, Lunca Muresului, Noslac, Radesti, Sincel, Sona din judetul Alba si comuna Atintis din judetul Mures.


( 0 Voturi )

Inspectoratul de Poli┼úie Jude┼úean Alba, informeaz─â c─â au început înscrierile în institu┼úiile de înv─â┼ú─âmânt proprii ┼či subordonate Ministerului Afacerilor Interne, precum ┼či în institu┼úiile de înv─â┼ú─âmânt ale Ministerului Ap─âr─ârii Na┼úionale ┼či Serviciului Român de Informa┼úii care preg─âtesc speciali┼čti pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.

Num─ârul de locuri alocat institu┼úiilor de înv─â┼ú─âmânt ale Ministerului Afacerilor Interne pentru care IPJ Alba selec┼úioneaz─â candida┼úi:

a) Academia de Poli┼úie „ Alexandru Ioan-Cuza” Bucure┼čti: - Facultatea de Poli┼úie

         1. Specializarea „Drept” – 115 locuri din care: 40 locuri sunt pentru I.G.P.R., 20 locuri pentru D.I.P.I., 15 locuri pentru I.G.I. , 15 locuri pentru D.G.P., 6 locuri pentru D.R.P.C.I.V., 1 loc pentru D.G.L., 1 loc pentru C.N.S.I.S., 1 loc pentru I.G.S.U., 10 locuri pentru I.G.J.R., 6 locuri pentru S.P.P.;


( 0 Voturi )

Grupul de Ac╚Ťiune Local─â ”Pe Mure╚Ö ╚Öi pe Târnave” lanseaza in perioada 23.04.2014 -05.05.2014 sesiunea 2/2014 pentru selectie de proiecte in cadrul masurii 411.12 Instalarea tinerilor fermieri.

Fondurile disponibile in aceasta sesiune pentru masura 411.12 sunt 304.000 euro, valoarea maxima a proiectului fiind de 40.000 euro.


( 0 Voturi )

P─âstrarea locului de munc─â pe o pia╚Ť─â aflat─â într-o permnent─â schimbare poate fi o adev─ârat─â provocare, atât pentru angaja╚Ťii cu func╚Ťii de execu╚Ťie, cât ╚Öi pentru cei cu atribu╚Ťii de conducere. Perfec╚Ťionarea profesional─â r─âmâne una dintre pu╚Ťinele arme pe care le are la îndemân─â salariatul în fa╚Ťa concuren╚Ťei, a t─âierilor de cheltuieli ╚Öi a reorganiz─ârilor. Absolvirea unui astfel de program  asigur─â un avantaj competitiv, un bagaj mai mare de cuno┼čtin┼úe ┼či plus-valoare pe pia┼úa muncii.


( 0 Voturi )

Elevii intr─â, luni, în s─âpt─âmâna "┼×coala altfel", dedicat─â activit─â┼úilor extracurriculare ┼či extra┼čcolare, urmat─â de vacan┼úa de prim─âvar─â, care se va încheia în 22 aprilie, potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educa┼úiei.  S─âpt─âmâna "┼×coala altfel: S─â ┼čtii mai multe, s─â fii mai bun!", programat─â anul acesta în intervalul 7 - 11 aprilie, las─â cadrelor didactice libertatea de a alege activit─â┼úile în care s─â fie implica┼úi copiii, în afara celor cotidiene de la ┼čcoal─â.


( 1 Vot )

Pagina 1 din 7

Vizitatori online

Avem 157 vizitatori online

Orase partenere