Light rain

12°C

A+ R A-

Stiri din Teius

Foto: liceulteoreticteius.ro

Membrii Consiliului ┼×colar al Elevilor din  Liceul Teoretic Teiu┼č au hot─ârât ca ┼či în acest an la fel ca ┼či în ultimii 10 ani, s─â organizeze Campania “Sfintele Pa┼čti împreun─â cu cei mai s─âraci decât noi” – campanie de întrajutorare prin care colegii lor mai mici, ce provin din familii cu o situa┼úie material─â precar─â, primesc câte un pachet cadou.


( 1 Vot )

În noaptea de 31.03 spre 01.04.2014, ora 00.50, poli┼úi┼čti din cadrul Poli┼úiei ora┼čului Teiu┼č,  afla┼úi în exercitarea sarcinilor de serviciu, au oprit pe strada Clujului din ora┼čul Teiu┼č un autoturism condus de T.M., din jude┼úul Timi┼č.


( 5 Voturi )

În noaptea de sâmb─ât─â spre duminic─â, 29 spre 30 martie, vom trece la ora de var─â. Ora se schimb─â în modul urm─âtor: ceasurile se dau înainte, ora trei devenind ora patru. Asta înseamn─â c─â "dormim mai pu╚Ťin".


( 0 Voturi )

Sâmb─ât─â, la ora 23.08, poli┼úi┼čtii din Teiu┼č a fost sesiza┼úi cu privire la faptul c─â pe strada Clujului din Teiu┼č a avut loc un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

Din primele cercet─âri efectuate de echipa deplasat─â la fa┼úa locului, a rezultat c─â B.A.V., de 24 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condi┼úiile de drum ┼či a intrat în coliziune cu remorca unui autotractor.


( 1 Vot )

De luni, ├«napoi la ┼čcoal─â

Email Imprimare

Dup─â dou─â s─âpt─âmâni de vacan┼ú─â prea scurte pentru unii dar plictisitoare pu┼úin pentru al┼úii având în vedere lipsa total─â a z─âpezii, elevii din înv─â┼ú─âmântul preuniversitar vor relua cursurile începand de luni, 6 ianuarie. Timp de patru s─âpt─âmâni ei vor continua semestrul I care se va incheia în data de 31 ianuarie.


( 0 Voturi )

Zlatna de odinioar─â

Email Imprimare

De-l munce┼čte dorul pe român, de-l cuprinde veselia, de-l minuneaz─â vreo fapt─â m─ârea┼ú─â, el î┼či cânt─â durerile ┼či mul┼úumirile, î┼či cânt─â eroii, î┼či cânt─â istoria ┼či astfel sufletul s─âu e un izvor nesfâr┼čit de frumoas─â poezie

Vasile Alecsandri


( 4 Voturi )

Electrica anun┼ú─â întreruperi temporare în furnizarea curentului în localitatea Teiu┼č în data de 22 octombrie 2013, din cauza lucr─ârilor de mentenan┼ú─â la re┼úea, astfel:
 


( 1 Vot )

CAR Credit Teiu┼č a invitat persoanele vârstnice din localitate s─â serbeze aceast─â zi special─â, într-un spa┼úiu nou - Centrul de zi pentru persoanele vârstnice - Clubul membrilor CAR Credit Teiu┼č.

Cu torturi ┼či ┼čampanie, conducerea CAR Credit Teiu┼č, prin dl. director executiv Cristian Florin Bota, doamna director economic Man Emilia, vicepre┼čedinte Feni┼čer Florin, au onorat prezen┼úa celor aproximativ 80 de personae. Ace┼čtia,  al─âturi de edilul ora┼čului dl. Mirel Vasile H─âl─âlai au urat celor prezen┼úi mult─â s─ân─âtate ┼či bucurii al─âturi de familiile lor.


( 0 Voturi )

Vara aceasta Casa de Ajutor Reciproc Credit Teiu┼č  aduce noi surprize membrilor s─âi. Dac─â an de an s-a eviden┼úiat cu ac┼úiuni de întrajutorare a persoanelor nevoia┼če în preajma s─ârb─âtorilor de Pa┼čte ┼či Cr─âciun, cu înfiin┼úarea fondului de deces – ajutor nerambursabil - pentru familiile membrilor deceda┼úi ┼či nu în ultimul rând prin colectarea de carte româneasc─â pentru copiii din Transnistria, CAR Credit Teiu┼č inaugureaz─â în 31 august, orele 14.00, Centrul de zi - Clubul membrilor.

Aflat în Teiu┼č, str. Decebal, nr. 40, Centrul de zi - Clubul membrilor CAR Credit Teiu┼č ofer─â gratuit membrilor s─âi un program zilnic de socializare ┼či petrecerea a timpului liber, constând în jocuri de ┼×ah, Table, Rummy, acces la internet, vizionarea TV, lectur─â, conferin┼úe, educa┼úie ┼či preven┼úie medical─â, reabilitare ┼či readaptare medico-social─â, ┼č.a.

În contextul Zilelor ora┼čului Teiu┼č, CAR Credit Teiu┼č, în parteneriat cu Prim─âria ora┼čului Teiu┼č, organizeaz─â cea de a VII-a edi┼úie a Concursului de ┼čah, în spa┼úiile Centrului de zi - Clubul membrilor CAR Credit Teiu┼č, în data de 1 septembrie, ora 9.  

Întrucât aceast─â institu┼úie deserve┼čte membrii din întreg jude┼úul, pentru cei din Ocna Mure┼č ┼či împrejurimile acestui ora┼č, CAR Credit Teiu┼č va inaugura, tot în primele zile ale lunii septembrie, Sucursala Ocna Mure┼č, în centrul ora┼čului, str. Nicolae Iorga, nr. 23 (fostul sediu Impozite ┼či taxe locale).


( 4 Voturi )

În perioada 14-17 iulie 2013 a avut loc în  Ottawa, Canada, Conferin┼úa Mondial─â a Uniunilor de Credit sub egida World Council of Credit Unions (WOCCU) -organiza┼úie mondial─â care are 200 000 000 de membrii, din 56 000 case de ajutor reciproc în 101 ┼ú─âri.


( 3 Voturi )

Pagina 1 din 11

Facebook

Vizitatori online

Avem 71 vizitatori online

Orase partenere

Autentificare