A+ R A-

Stiri din Teius

 

 

DATA LANSĂRII APELULUI DE SELECȚIE: 18 AUGUST 2017
DATA LIMIT─é DE DEPUNERE A PROIECTELOR: 18 SEPTEMBRIE 2017
LOCUL ╚śI INTERVALUL ORAR ÎN CARE SE POT DEPUNE PROIECTELE: Depunerea proiectelor se va face la sediul Gal ”Pe Mure╚Ö ╚Öi pe Târnave” din Comuna No╚Ölac, str. Principal─â nr. 78, Jude╚Ťul Alba, zilnic (de luni – vineri) între orele 08:30-16:30, pân─â la data limit─â.
FONDURILE DISPONIBILE – alocate în aceast─â sesiune


( 1 Vot )

 

Grupul de Ac╚Ťiune Local─â ”PE MURE╚ś ╚śI PE TÂRNAVE” anun╚Ť─â public lansarea primei sesiunii de cerere de proiecte pentru m─âsura 19.1/ 6B Incluziune social─â ┼či îmbun─ât─â┼úirea condi┼úiilor de via┼ú─â a minorit─â┼úilor ┼či grupurilor vulnerabile.
DATA LANSĂRII APELULUI DE SELECȚIE: 12 IULIE 2017


( 0 Voturi )


Cerin╚Ťe minime impuse de post: studii superioare economice, cuno╚Ötin╚Ťe de IT, abilit─â╚Ťi de negociere, analiz─â ╚Öi sintez─â a datelor de natur─â financiar─â; capacitate de a lucra sub presiune ╚Öi cu termene limit─â; rezisten╚Ť─â la stres, bune abilit─â╚Ťi de comunicare ╚Öi rela╚Ťionare interpersonal─â, orientat c─âtre munca în echip─â.


( 2 Voturi )

CAR Credit Teius angajeaza colaboratori

Email Imprimare

 

Casa de Ajutor Reciproc Credit Teiu┼č caut─â colaboratori cu timp par┼úial, pentru acordarea de împrumuturi pentru persoanele fizice, în comunele jude┼úului Alba, precum ┼či în localit─â┼úiile limitrofe din jude┼úele Cluj, Mure┼č, Sibiu, Hunedoara, Arad, Bihor.


( 0 Voturi )

 

Mult discutatul Cod Fiscal pe anul 2016, respectiv Legea 227/2015 a fost publicat─â în Monitorul Oficial nr. 688 din 10.09.2015 ╚Öi pentru c─â nu exist─â alte men╚Ťiuni, ea î╚Öi are efecte de la data public─ârii ei.

            Au curs râuri, fluvii de cerneal─â despre cât de bun sau de prost este, ce efecte pozitive sau negative va avea asupra popula╚Ťiei începând cu 1 ianuarie 2016. Au fost analizate sumele pe care le vor datora firmele, apartamentele, cl─âdirile, stâlpii ╚Öi proprietarii acestora. Dar un lucru a trecut oarecum neobservat.

            Pentru a fi concre╚Ťi, vom folosi ghilimele de rigoare, pentru a nu deveni ╚Öi noi plagiatori, ╚Öi vom cita din legea de mai sus, respectiv articolul 465, alineatele 2 ╚Öi 3:


( 4 Voturi )

Cristian Florin Bota împreun─â cu Prim─âria ┼či Consiliul local al ora┼čului Teiu┼č, au deosebita onoare de a v─â invita, în data de 30 august 2015, ora 12.30, la evenimentul dedicat lans─ârii c─âr┼úii “O schi┼ú─â de istorie a Teiu┼čului. Cronologie. Secolele XIII-XXI” care va avea loc la Casa de Cultur─â a ora┼čului Teiu┼č.


( 2 Voturi )

Duminic─â, 16 august 2015, de la ora 13:00, va avea loc lansarea volumului ”Odinioar─â în Vin╚Ťu de Jos”, edi╚Ťia a III-a rev─âzut─â ╚Öi ad─âugit─â de autor – Cristian Florin Bota. Evenimentul se desf─â╚Öoar─â la C─âminul Cultural din localitate.

"Actuala reeditare a lucr─ârii domnului Cristian Florin Bota, Odinioar─â în Vin┼úu de Jos, este necesar─â, deoarece ea aduce un plus de documentare, atât în ceea ce prive┼čte con┼úinutul s─âu istoric documentar, cât ┼či cel ilustrativ.


( 3 Voturi )


Povestea unui campion

Daniel Oltean este teiu╚Öeanul în vârst─â de 20 de ani care a reu╚Öit s─â câ╚Ötige dou─â titluri importante: cel de campion na╚Ťional al Spaniei la kick boxing ╚Öi titlul de campion european la K1. Toate acestea într-un singur an.


Bebe Biv, cum îi spun apropia╚Ťii, a început prima dat─â prin 2006-2007 cu sala, negândindu-se c─â o s─â ajung─â atât de departe. „Totul a început dintr-o pasiune. Înc─â de când eram un mic copil am început s─â m─â antrenez, dintr-o joac─â. F─âceam tot felul de improviza╚Ťii, la un moment dat, ╚Ťin minte c─â am legat de un nuc din spatele casei un sac de rafie, care era sacul meu de box. Acolo îmi petreceam câteva ore pe zi, lovind în el f─âr─â m─ânu╚Öi, pentru c─â pe atunci nu îmi permiteam s─â îmi cump─âr echipament. ╚śi de atunci, visam zi de zi un meci pentru titlu...


( 3 Voturi )

Grupul de Ac╚Ťiune Local─â ”Pe Mure╚Ö ╚Öi pe Târnave”anun╚Ť─â lansarea sesiunii 2/ 2015 pentru selec╚Ťia proiectelor în cadrul m─âsurilor:

411.12 Instalarea tanarului fermier

413.1 Renovarea satelor si echiparea teritoriului

413.2Promovarea valorilor spatiului rural, patrimoniului material si imaterial,

 


( 0 Voturi )

An de an CAR Credit Teiu┼č ┼či-a f─âcut sim┼úit─â prezen┼úa prin implicarea în via┼úa colectivit─â┼úilor din Teiu┼č, Abrud, Arie┼čeni, Blaj,  Cîmpeni, Cugir, Ocna Mure┼č ┼či din aceast─â toamn─â în Sebe┼č. Recunoscut─â în jude┼ú prin obiectul s─âu de activitate, acordarea de împrumuturi membrilor,  îi reg─âsim numele legat ┼či de sprijinirea evenimentelor care au loc peste an în sânul acestor localit─â┼úi în care î┼či desf─â┼čoar─â activitatea. (de zilele localit─â┼úilor, concursuri de ┼čah, lans─âri de carte, colect─âri de carte româneasc─â pentru copiii din Transnistria, activit─â┼úi recreative la Centrul de zi, din Teiu┼č, ┼č.a).

           Cu ocazia s─ârb─âtorilor de iarn─â, peste 1000 de copii au primit daruri, ca r─âsplat─â a colindelor cu care au îmbog─â┼úit CAR Credit Teiu┼č ┼či sucursalele acesteia.


( 0 Voturi )

Pagina 1 din 12

Vizitatori online

Avem 166 vizitatori online

Orase partenere