A+ R A-

Articolele zilei


Cerin╚Ťe minime impuse de post: studii superioare economice, cuno╚Ötin╚Ťe de IT, abilit─â╚Ťi de negociere, analiz─â ╚Öi sintez─â a datelor de natur─â financiar─â; capacitate de a lucra sub presiune ╚Öi cu termene limit─â; rezisten╚Ť─â la stres, bune abilit─â╚Ťi de comunicare ╚Öi rela╚Ťionare interpersonal─â, orientat c─âtre munca în echip─â.


( 2 Voturi )

CAR Credit Teius angajeaza colaboratori

Email Imprimare

 

Casa de Ajutor Reciproc Credit Teiu┼č caut─â colaboratori cu timp par┼úial, pentru acordarea de împrumuturi pentru persoanele fizice, în comunele jude┼úului Alba, precum ┼či în localit─â┼úiile limitrofe din jude┼úele Cluj, Mure┼č, Sibiu, Hunedoara, Arad, Bihor.


( 0 Voturi )

 

Mult discutatul Cod Fiscal pe anul 2016, respectiv Legea 227/2015 a fost publicat─â în Monitorul Oficial nr. 688 din 10.09.2015 ╚Öi pentru c─â nu exist─â alte men╚Ťiuni, ea î╚Öi are efecte de la data public─ârii ei.

            Au curs râuri, fluvii de cerneal─â despre cât de bun sau de prost este, ce efecte pozitive sau negative va avea asupra popula╚Ťiei începând cu 1 ianuarie 2016. Au fost analizate sumele pe care le vor datora firmele, apartamentele, cl─âdirile, stâlpii ╚Öi proprietarii acestora. Dar un lucru a trecut oarecum neobservat.

            Pentru a fi concre╚Ťi, vom folosi ghilimele de rigoare, pentru a nu deveni ╚Öi noi plagiatori, ╚Öi vom cita din legea de mai sus, respectiv articolul 465, alineatele 2 ╚Öi 3:


( 4 Voturi )


Povestea unui campion

Daniel Oltean este teiu╚Öeanul în vârst─â de 20 de ani care a reu╚Öit s─â câ╚Ötige dou─â titluri importante: cel de campion na╚Ťional al Spaniei la kick boxing ╚Öi titlul de campion european la K1. Toate acestea într-un singur an.


Bebe Biv, cum îi spun apropia╚Ťii, a început prima dat─â prin 2006-2007 cu sala, negândindu-se c─â o s─â ajung─â atât de departe. „Totul a început dintr-o pasiune. Înc─â de când eram un mic copil am început s─â m─â antrenez, dintr-o joac─â. F─âceam tot felul de improviza╚Ťii, la un moment dat, ╚Ťin minte c─â am legat de un nuc din spatele casei un sac de rafie, care era sacul meu de box. Acolo îmi petreceam câteva ore pe zi, lovind în el f─âr─â m─ânu╚Öi, pentru c─â pe atunci nu îmi permiteam s─â îmi cump─âr echipament. ╚śi de atunci, visam zi de zi un meci pentru titlu...


( 3 Voturi )

Grupul de Ac╚Ťiune Local─â ”Pe Mure╚Ö ╚Öi pe Târnave”anun╚Ť─â lansarea sesiunii 2/ 2015 pentru selec╚Ťia proiectelor în cadrul m─âsurilor:

411.12 Instalarea tanarului fermier

413.1 Renovarea satelor si echiparea teritoriului

413.2Promovarea valorilor spatiului rural, patrimoniului material si imaterial,

 


( 0 Voturi )

An de an CAR Credit Teiu┼č ┼či-a f─âcut sim┼úit─â prezen┼úa prin implicarea în via┼úa colectivit─â┼úilor din Teiu┼č, Abrud, Arie┼čeni, Blaj,  Cîmpeni, Cugir, Ocna Mure┼č ┼či din aceast─â toamn─â în Sebe┼č. Recunoscut─â în jude┼ú prin obiectul s─âu de activitate, acordarea de împrumuturi membrilor,  îi reg─âsim numele legat ┼či de sprijinirea evenimentelor care au loc peste an în sânul acestor localit─â┼úi în care î┼či desf─â┼čoar─â activitatea. (de zilele localit─â┼úilor, concursuri de ┼čah, lans─âri de carte, colect─âri de carte româneasc─â pentru copiii din Transnistria, activit─â┼úi recreative la Centrul de zi, din Teiu┼č, ┼č.a).

           Cu ocazia s─ârb─âtorilor de iarn─â, peste 1000 de copii au primit daruri, ca r─âsplat─â a colindelor cu care au îmbog─â┼úit CAR Credit Teiu┼č ┼či sucursalele acesteia.


( 0 Voturi )

Grupul de Ac╚Ťiune Local─â ”Pe Mure╚Ö ╚Öi pe Târnave” anun╚Ť─â lansarea sesiunii 14/ 2014 pentru selec╚Ťia proiectelor în cadrul m─âsurilor:

411.3     Modernizarea exploatatiilor agricole,

411.12 Instalarea tanarului fermier

 


( 0 Voturi )

La data de 05.12.a.c., ora 02.03, prin apelul de urgen┼ú─â 112, Poli┼úia municipiului Alba Iulia a fost sesizat─â cu privire la faptul c─â în intervalul orar 00.45 - 01.00, persoane necunoscute au sustras un autoturism, care se afla parcat în curtea unei societ─â┼úi comerciale cu sediul în Alba Iulia.

Din primele cercet─âri efectuate la fa┼úa locului, echipa de cercetare a stabilit c─â autoturismul în cauz─â a fost parcat în fa┼úa punctului de acces al societ─â┼úii comerciale, cu portierele neasigurate ┼či cheile în interior.

Pentru prinderea acestuia, la nivelul Inspectoratului de Poli┼úie Jude┼úean Alba a fost declan┼čat─â, imediat, o ac┼úiune iar în jurul orei 4.00, un echipaj de poli┼úie rutier─â din cadrul Poli┼úiei municipiului Alba Iulia  a observat autoturismul sustras circulând pe strada Regimentul V Vân─âtori din municipiul Alba Iulia, pe direc┼úia Sebe┼č - Alba Iulia.

În colaborare cu celelalte echipaje de poli┼úie angrenate în ac┼úiune, s-a procedat la urm─ârirea acestuia, iar pe ┼×oseaua de Centur─â a municipiului Alba Iulia, la ie┼čire spre ora┼čul Teiu┼č, s-a reu┼čit oprirea ┼či blocarea autoturismului, conduc─âtorul auto fiind identificat în persoana lui Vasile M., de 25 de ani, din ora┼čul Teiu┼č.

În încercarea de a evita oprirea de c─âtre echipajul de poli┼úie, Vasile M. a acro┼čat echipajul de poli┼úie care îl urm─ârea, f─âr─â a provoca pagube materiale majore. Dup─â identificare acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0.47 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Jude┼úean Alba în vederea recolt─ârii mostrelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

De asemenea, în urma verific─ârilor efectuate s-a constatat c─â Vasile M., nu de┼úine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

UPDATE

Tân─ârul, prins in flagrant de poli┼úi┼čti la scurt timp dup─â sustragerea unui autoturism, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

În cursul zilei de 05.12.2014, pe baza probelor administrate în cauz─â, poli┼úi┼čtii de investiga┼úii criminale din cadrul Poli┼úiei municipiului Alba Iulia au emis Ordonan┼ú─â de re┼úinere prin care au dispus m─âsura re┼úinerii pentru o perioad─â de 24 de ore fa┼ú─â de Vasile M. pe care ulterior l-au prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lâng─â Judec─âtoria Alba Iulia cu propunere de punere in mi╚Öcare a ac╚Ťiunii penale si luarea m─âsurii arest─ârii preventive.

Procurorii au promovat propunerea poli┼úi┼čtilor ┼či l-au prezentat pe Vasile M. judec─âtorului de drepturi ┼či libert─â┼úi din cadrul Judec─âtoriei Alba Iulia care a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventiv─â pentru o perioad─â de 30 de zile, pentru s─âvâr┼čirea infrac┼úiunilor de „furt calificat” pedepsit─â de art. 228 al.1, 229 al. 1 lit. b din Codul Penal, „conducerea unui vehicul f─âr─â permis de conducere”, pedepsit─â de art. 335 al. 1 din Codul Penal ┼či „conducerea unui vehicul sub influen┼úa alcoolului” prev. de art. 336 al.1 din Codul Penal.

Tân─ârul a fost depus în Centrul de Re┼úinere ┼či Arestare Preventiv─â a Inspectoratului de Poli┼úie Jude┼úean Alba.


( 2 Voturi )

Din 3 decembrie 2014, locuitorii ora╚Öului Teiu╚Ö sunt a╚Ötepta╚Ťi la cump─âr─âturi în noul magazin Penny Market, situat pe str. Clujului nr. 82-84. Cu ocazia deschiderii, teiu╚Öenii vor fi întâmpina╚Ťi cu oferte speciale ╚Öi pre╚Ťuri accesibile pentru mai multe produse.

În magazinul Penny Market, cump─âr─âtorii se vor bucura de o gam─â variat─â de produse alimentare ╚Öi nealimentare, atât autohtone, cât ╚Öi interna╚Ťionale, cu un excelent raport calitate-pre╚Ť. În plus, ei vor g─âsi aici ╚Öi un raion de brut─ârie, de la care nu lipsesc pâinea proasp─ât─â, livrat─â zilnic de furnizorii locali, ╚Öi produsele de patiserie calde, abia scoase din cuptor.


( 2 Voturi )

Penny Market ajunge ┼či la Teiu┼č

Email Imprimare

Principalii actori de pe pia┼úa discount continu─â investi┼úiile în jude┼úul Alba ┼či în 2014. Trei supermarketuri ar urma s─â fie deschise pân─â la sfâr┼čitul anului în Teiu┼č, Ocna Mure┼č ┼či Alba Iulia.

 


( 2 Voturi )

Pagina 1 din 14

Vizitatori online

Avem 341 vizitatori online

Orase partenere