A+ R A-

Teiuseni

 

Ruxandra Postatny, fosta participantă a concursului Next Top Model, organizat de creatorul de modă Cătălin Botezatu, a decis să vorbească despre experiența ei în domeniul modellingului, punând totul în filele unei cărți. Modelul numește cartea "o extensie" a gândurilor, trăirilor și sentimentelor din timpul concursului.

Alexandra Onița: Care a fost perioada în care ai început să scrii?


( 11 Voturi )

Daniela Marian din Teiuș a reușit să impresioneze juriul și să primească coroana de “Miss Turism Alba 2012″. Cea de-a doua ediție a “Miss Turism Alba” a reunit, duminică 28 octombrie, pe scena Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia, zece tinere frumoase care au avut de trecut probe ”de foc” pentru a câștiga marele premiu de în valoare de 2.000 de lei.


( 11 Voturi )

alt

 

     Next Top Model, emisiunea în care pasiunea pentru frumos, eleganţă, stil, glamour reprezintă drumul către faimă, este cea care a promovat-o pe frumoasa şi romantica Ruxandra Postatny, totodată oferindu-i şansa de a păşi pe catwalk.

     La vârsta de 18 ani, Ruxandra a avut şansa de a se alătura concurentelor participante la emisiunea Next Top Model, iniţiată de regele modei de elită, Cătălin Botezatu. Având o înalţime de 1,77 metri, cu o greutate de 48 kilograme, frumoasa tânără a avut toate şansele de a participa la cantonamentul organizat de creatorul de modă.


( 11 Voturi )

Interviu cu Adrian Târt

Email Imprimare

Dansul – un mod sănătos de viață

Dansul este cel ce il caracterizează cel mai bine pe Adrian Târt, un bun profesor de salsa. Miscările line, apăsate, pline de pasiune, vivacitate, definesc ceea ce acest sport semnifică. Un mod bun de a te relaxa, dar și foarte sănătos. A dansa înseamnă a comunica și a înțelege muzica, care la rândul ei, este o artă.
Este persoana cea mai îndreptățită  în a explica de ce samba este un gen aparte de dans, si de ce el a ales această cale ,și în special, ce simte el atunci cînd dansează.

Reporter : Dansul sportiv. Cum consideri acest sport ?

Adrian Târt : Dansul sportiv reprezintă un mod plăcut de a-mi petrece timpul liber, de a socializa, de a-mi pune în valoare pasiunea mea pentru muzică și dans.

Rep : De când ți-ai dat seama că asta e pasiunea ta ?

A.T. : Totul a început de la un concurs de dans sportiv pe care l-am urmărit la televizor, și m-a impresionat foarte mult. După scurt timp, în școala în care învățam, au început să se desfășoare cursuri de dans sportiv, susținute de TOPAZ Alba Iulia, avându-l ca antrenor pe Ion Năstase. Pasul următor a fost continuarea cursurilor în Alba Iulia, cu una din cele mai bune profesoare de dans din țară, Maria Petrea. Au urmat ore întregi de antrenament, implicând multă muncă, iar patru zile din cele șapte, a câte două ore, erau

( 8 Voturi )

Castigatoarea Miss Turism Alba este din Teius!

Email Imprimare

Concursul  ”Miss Turism Alba” s-a încheiat sâmbătă seară, după trei ore de concurs spectaculos, oferit de organizatorii acestui eveniment. Cele 20 de tinere, pline de emoții au avut o misiune dificilă, pentru că, pe lângă etalarea frumuseţii şi a celorlalte calităţi necesare pentru a fi desemnate Miss, au trebuit să prezinte şi zona turistică din care provin.


( 8 Voturi )

Vizitatori online

Avem 159 vizitatori online