“Crăciunul pentru toți” la Liceul Teoretic Teiuș

Chiar dacă liceenii sunt încă presați de orele de la scoală, Consiliul elevilor și-a rezervat timp și a organizat un spectacol intitulat “Crăciunul pentru toți”, acțiune care face parte din campania de întrajutorare “Cozonacul de Crăciun”. Crăciunul pentru toți este o acțiune caritabilă care vine în ajutorul celor care au o situație financiară  precară.

Vineri, 14.12.2012, la ora 17:00, locuitorii orașului Teiuș, au fost invitați să ia parte la un spectacol intitulat “Crăciunul pentru toți”, organizat cu ajutorul profesorilor și elevilor care fac parte din Consiliul Elevilor al Liceului Teoretic Teiuș. Este primul an în care liceul organizează un asemenea bal, acesta pronind de la inițiativa președintei Consiliului elevilor, Bianca Popa. Perechile participante, Adriana Suciu și Dragoș Chitulea, Paula Crișan și Cristian Dan, Georgiana Corfuță și Raul Oniță, Mădălina Armenciu și Raul Florea, au fost supuse unor probe, pentru ca mai apoi să fie desemnat câte un Mister  Crăciun și o Miss Crăciuniță.

Prima probă a pus la încercare cunoștințele generale ale fiecărui participant, urmând ca momentul artistic, prezentat de Alexandra Trif, să destindă puțin atmosfera. Cea de-a doua probă a fost dedicată băieților, care a constat într-o probă de dicție, unde băieții trebuiau să citească o frază cât mai clar și mai precis. Un alt moment artistic a fost prezentat de corul Liceului Teoretic Teiuș, aceștia fiind ajutați de domnul profesor Tudor Bogdan. Cea de-a treia probă a fost dedicată fetelor, ele fiind nevoite să confecționeze obiecte decorative într-un timp record. Așa cum niciun bal nu se desfășoară fără dans, cei din trupa Zet CREW au prezentat un moment incendiar al echipei de dans. Următoarea probă a constat în interpretarea unei colinde de către fiecare pereche de participanți, colinda fiind scrisă pe un bilet. Mima a fost tema următoarei probe, după care, talentata Mădălina Man a interpretat trei melodii, fiind acompaniată de chitara ei și aplauzele venite din partea publicului.

Spre sfârșitul balului, primarul orașului Teius, Mirel Hălălai, a anunțat câștigătorii. Titlul de Miss Crăciuniță a fost câștigat de participanta Mădălina Armenciu, iar titlul de Mister Crăciun a fost câștigat de Raul Florea.