Balul majoratului la Liceul Teoretic Teiuș

   

 

Și anul acesta, elevii claselor XI-Uman și XI-Real, împreună cu diriginții Sanda Jude, respectiv Răzvan Rusu, au reușit să organizeze balul în cinstea claselor a – XII- a, iar scopul organizatorilor a fost de a rămâne în amintirea celor care finalizează această etapă din viață, prin acest bal. Desfășurarea balului majoratului a avut loc în data de 05.04.2013, la Casa de Cultură, începând cu ora 17.00, în compania profesorilor, directorului Octavian Rusu, a publicului, participanților și nu în ultimul rând,  primarul orașului Teiuș, Mirel Hălălai.

Tema din acest an a fost “Armata”, cu mesajul “Înrolează-te la distracție”. Deschiderea balului a fost făcută de trupa de dans Zet Crew, după care, cele cinci perechi participante, formate din Mădălina Man și Raul Boldea, Luiza Bobăilă și Florin Burja, Adriana Mărginean și Raul Anușcă, Petronela Stana și Cristian Marină, Francisca Cernău și Mihai Barbu, au purtat ținute specifice temei alese, vestimentația fiind asigurată de Daniel Ghioancă.

Prima probă le-a pus concurenților la încercare inventivitatea și originalitatea, astfel, ei și-au prezentat, fiecare partenerul, într-un mod cât mai amuzant și specific lor. Momentul artistic nu a lipsit nici de la acest bal, Maria Oltean și Ciprian Ignat au demostrat cât de pasionați sunt ei de dansul sportiv, prezentând două dansuri, Cha-cha-cha și Jive, care le-au pus în evidență ritmul, pasiunea și rapiditatea cu care ei au dansat. Următoarea probă a fost dedicată fetelor, probă care a scos în evidență echilibrul și puterea de concentrare a acestora. Cu un știulete prins de talia lor, fetele trebuiau să stingă o lumânare, însă marea provocare a fost atunci când organizatorii au legat fetele de mâini, iar știulete nu trebuia atins. Flacăra trebuia stinsă doar prin balans, însă această probă nu a fost una dificilă. În continuare, Paula Crișan, Ioana Popa și Raul Florea au prezentat o pantomimă care a amuzat întreg pubicul, urmând cea de-a treia probă, de această dată ea fiind dedicată băieților. Proba intitulată “Caută și vei găsi”, presupunea găsirea în sală a trei obiecte. A fost punctată rapiditatea băieților, nici această probă nu a stat în calea lor și au demonstrat cât de pricepuți sunt.

Următorul moment artistic a fost susținut de Adina Indrei, Paula Crișan și Ștefana Brădean, care au prezentat un dans ce le-a adus multe aplauze, moment care a fost urmat de o probă ce le-a pus la încercare cultura generală. Cea de-a cincea probă a fost una unde toți participanții au arătat cât de talentați sunt ei la dans, urmând ca proba a șasea să fie specială pentru băieți. Ultima provocare a fost atât pentru fete cât și pentru băieți, stârnind amuzamentul spectatorilor, probele fiind încheiate de o prezentare de modă.

Așa cum fiecare bal are o Miss și un Mister, anul acesta Petronela Stana a fost fericita câștigătoare Miss Majorat 2013, fiind urmată de Florin Burja, el câștigând titlul de Mister Majorat 2013. Miss popularitate a fost câstigat de Luiza Bobăilă, iar Mister popularitate de către elevul Mihai Barbu.