Prezenţă românească la Conferinţa Mondială a Uniunilor de Credit din Ottawa, Canada

În perioada 14-17 iulie 2013 a avut loc în  Ottawa, Canada, Conferinţa Mondială a Uniunilor de Credit sub egida World Council of Credit Unions (WOCCU) -organizaţie mondială care are 200 000 000 de membrii, din 56 000 case de ajutor reciproc în 101 ţări.

În România singura organizaţie membră a WOCCU este Federaţia Caselor de Ajutor Reciproc din România(FEDCAR), din care, în judeţul Alba, face parte numai Casa de Ajutor Reciproc Credit Teiuş.

La Conferinţa Mondială a Uniunilor de Credit, au participat domnul Olariu Mircea, preşedinte al CAR Credit Teiuş, directorul executiv Cristian Florin Bota şi doamna director economic Man Emilia. Aceştia au apreciat această experienţă extrem de utilă şi interesantă. Cu o agendă extrem de încărcată, conferinţa a creat premisele unui important schimb de experienţă realizat prin sesiunile educative, dar şi prin posibilitatea oferită de organizatori de a relaţiona unii cu ceilalţi şi astfel de a face transfer de experienţă lideri din peste 2000 de uniuni de credit, prezenţi la Ottawa din 61 de ţări.