Penny Market ajunge şi la Teiuş

Principalii actori de pe piaţa discount continuă investiţiile în judeţul Alba şi în 2014. Trei supermarketuri ar urma să fie deschise până la sfârşitul anului în Teiuş, Ocna Mureş şi Alba Iulia.

 

Prima investiţie care va fi inaugurată este un supermarket Profi la Ocna Mureş. Oraşul resimte lipsa unui astfel de magazin de retail, după ce în 2009, fostul supermarket Plus s-a prăbuşit într-un crater format în galeriile minei de sare de sub oraş. Investiţia nu va fi similară cu cea a construirii unui supermarket, în condiţiile în care s-a preferat varianta închirierii unui spaţiu într-o clădire ce aparţine Romtelecom. Cel mai probabill, locuitorii oraşului Ocna Mureş vor putea face cumpărături de la Profi în luna septembrie.În Alba, mai funcţioenază magazine Profi la Alba Iulia, Aiud, Abrud şi Cîmpeni. Varianta închirierii unui spaţiu a mai fost aplicată şi în oraşul Abrud.

La Teiuş se va construi pe strada Clujului un magazin Penny Market, investiţia depăşind 1 milion de euro. Supermarketul trebuia construit în 2012, dar reprezentanţii companiei au amânat planurile pentru oraşul din judeţul Alba pentru 2014. Supermarketuri Penny mai funcţionează la Alba Iulia, Aiud, Blaj şi Cugir.
 

Sursa: adevarul.ro