PENNY MARKET deschide un magazin în Teiuș. Rețeaua retailerului german ajunge la 157 de unități

Din 3 decembrie 2014, locuitorii orașului Teiuș sunt așteptați la cumpărături în noul magazin Penny Market, situat pe str. Clujului nr. 82-84. Cu ocazia deschiderii, teiușenii vor fi întâmpinați cu oferte speciale și prețuri accesibile pentru mai multe produse.

În magazinul Penny Market, cumpărătorii se vor bucura de o gamă variată de produse alimentare și nealimentare, atât autohtone, cât și internaționale, cu un excelent raport calitate-preț. În plus, ei vor găsi aici și un raion de brutărie, de la care nu lipsesc pâinea proaspătă, livrată zilnic de furnizorii locali, și produsele de patiserie calde, abia scoase din cuptor.

Pentru ca toți clienții să se bucure de cumpărături rapide și confortabile, magazinul din Teiuș, asemenea tuturor din rețeaua Penny Market, este aranjat după conceptul Penny Ambiente, care înseamnă o bună organizare a mărfurilor la raft și o atmosferă prietenoasă.

Oferte speciale cu ocazia deschiderii

Noii clienți Penny Market vor fi întâmpinați cu discounturi semnificative
la alimente de bază, promoții atractive la produse alimentare (
banane
3,99 lei/kg, clementine 1,99 lei/kg, roșii 3,99 lei/kg, macrou congelat
7,99 lei/kg, cafea măcinată Jacobs Krönung 17,99 lei/pachet 500 g) și cu prețuri imbatabile pentru mai multe articole non-alimentare.

În perioada 4 – 8 decembrie, în fiecare zi, posesorii Cardului Penny se vor bucura de beneficiile celebrelor Happy Days, respectiv zile cu reduceri de 20% la o anumită categorie de produse: legume (joi), produse congelate (vineri), praline (sâmbătă), băuturi carbogazoase (duminică), mezeluri (luni). Cardurile se acordă pe loc, în magazin, în baza completării unui simplu formular.

Magazinul Penny Market din Teiuș ocupă o suprafață de 750 mp, a creat 14 locuri de muncă la nivel local și va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 07:30-22:00, și duminică, între 08:00 și 20:00.

Avantajele magazinelor Penny Market

Prezentă în România încă din anul 2005, rețeaua de magazine Penny Market se bazează pe o bună adaptare la preferințele și nevoile consumatorilor români. Astfel, alături de beneficiul prețurilor mici, Penny Market oferă clienților săi:

– un sortiment echilibrat de produse autohtone (achiziționate de la producătorii locali) și internaționale;

  produse proaspete și de calitate;

–  cumpărături rapide, grație conceptului Penny Ambiente;

–  vouchere compensatorii în valoare de 5 lei;

 posibilitatea returnării produselor;

–  articole noi, unele în premieră, în fiecare zi de miercuri.

 

Despre Penny Market

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România. Alături de cele 157 de magazine Penny Market, compania mai operează pe piața românească 8 magazine XXL Mega Discount.