O teiuşeancă în echipa Next Top Model

alt

     Next Top Model, emisiunea în care pasiunea pentru frumos, eleganţă, stil, glamour reprezintă drumul către faimă, este cea care a promovat-o pe frumoasa şi romantica Ruxandra Postatny, totodată oferindu-i şansa de a păşi pe catwalk.

     La vârsta de 18 ani, Ruxandra a avut şansa de a se alătura concurentelor participante la emisiunea Next Top Model, iniţiată de regele modei de elită, Cătălin Botezatu. Având o înalţime de 1,77 metri, cu o greutate de 48 kilograme, frumoasa tânără a avut toate şansele de a participa la cantonamentul organizat de creatorul de modă.

    altEste o fire romantică, plină de pasiune, pesimistă convinsă, îi place să scrie, este sociabilă, însă tânăra nu şi-a uitat simţul umorului. Cu un caracter aparte, ea reuşeşte de cele mai multe ori să depisteze starea sufletească a oamenilor din jurul ei, însă nu ii uită pe cei care sunt neîndreptăţiţi, şi este mereu în ajutorul lor. Pasiunea pentru muzică a făcut din ea o fire sensibilă, chitara fiind un aliat prin care îşi exprimă dorinţa de a cânta.

     Ruxandra povesteşte că totul a început din pură pasiune pentru modelling. Necunoscutul a fost pentru ea o provocare, însă dorinţa aprigă de a cunoaşte tainele acestui domeniu nu tocmai uşor, au împins-o spre a încerca marea cu degetul dar şi de a se lăsa ghidată spre drumul cel bun de către oameni profesionişti.

                                                                                                            Oniţa Alexandra