La Teiuş, toamna se numără bobocii

alt

     Chiar dacă noul an şcolar abia a început, elevii claselor a XII-a Uman şi Real, nu au uitat de distracţie. Astfel, au pregătit bobocilor o seară de neuitat, în care, noii veniţi ai Liceului Teoretic Teiuş, au fost supuşi unor proble, buna dispoziţie fiind nelipsită.

      În data de 5.10.2012, la ora 17:00, Casa de Cultură a oraşului Teiuş a fost plină de tinerii liceeni, dar şi de profesorii care le-au fost alături pe tot parcursul balului. De la eveniment nu a lipsit primarul oraşului, Mirel Hălălai, însoţit de domnul director al liceului, Octavian Rusu, fiind urmat de profesorii elevilor. În sală au fost prezenţi şi părinţi ai participanţilor, fiind acolo pentru a-i încuraja. Pentru un bun demers al balului, dirigintele claselor a-XII-a Uman şi Real, Adriana Ciortea şi Anca Breaz, au contribuit la realizarea acestui spectacol în cinstea bobocilor, sprijinind moral dar şi fizic întreaga echipă a celor două clase organizatorice.

     Spectacolul a început prin prezentarea celor opt perechi într-un mod cât mai original, fiecare dintre aceştia au compus câte o poezie care îi descria pe ei, ca boboci. Perechile au fost reprezentate de următorii elevi: Andreea Popa şi Cristian Dan, Andreea Marian şi Flavius Goia, Mădălina Kerky şi Răzvan Mada, Ioana Man şi Ionuţ Lazăr, Adriana Suciu şi Dragoş Chitulea, Georgiana Corfuţă şi Raul Oniţă, Alexandra Negru şi Alexandru Florea, Oana Gărduş şi Aurelian Lazăr.  Cea de-a doua probă a pus la încercare cunoştinţele fiecărui participant, cultura generală, pentru unii, pe de o parte, fiind ajutor, pentru alţii, un mic impediment, ce a stârnit amuzamentul celor din sală. A urmat un moment artistic realizat de către organizatori, mai apoi proba de dans. De obicei, concurenţilor le este spus că trebuie să demonstreze juriului că sunt cei mai pricepuţi în arta dansului. De această dată, de picioarele participanţilor le-au fost legate câte o forma de picior cu care trebuiau să danseze, însă fără a o rupe. După momentul de dans, Adina Trifa a continuat spectacolul cu o piesă cântată live, urmând ca elevii să se pregătească pentru o nouă probă, şi anume, proba de talent. Aici, fiecare dintre cele opt perechi a trebuit să prezinte publicului talentul lor, fie prin dans, fie prin a cânta.

      Următoarea probă a fost dedicată în special băieţilor, cărora, de picioare le-au fost legate câte o bucată de lemn fiecăruia dintre picioare, iar juriul a notat echipa care a dat dovadă de sincronizare, echilibru şi munca de echipă. Fetele au fost supuse şi ele unei probe doar pentru ele, şi de această data echilibrul fiind calitatea cea mai căutată de către juriu. Balul a continuat în compania unor soliste de muzică populară, nelipsiţi fiind dansatorii ″Dor Teiuşean″.

     În finalul spectacolului, domnul primar Mirel Hălălai, domnul director Octavian Rusu, directorul adjunct, Roxana Tufană şi reprezentanţii ziarului  Unirea, au înmânat premiile şi diplomele fericiţilor câştigători. Miss Boboc 2012 a fost câştigat de Andreea Popa, Mister Boboc 2012 Raul Onită, Miss Popularitate Georgiana Corfuţă, Mister Popularitate 2012 Dragoş Chitulea, Locul 2 Adriana Suciu şi Aurelian Lazăr, Locul 3 Alexandra Negru şi Flavius Goia.

     Balul a continuat cu tradiţionala petrecere dedicată bobocilor, unde au avut ocazia de a-i sărbători pe căştigători, dar şi pe cei care au păşit acum în clasa a IX-a.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                             Alexandra Oniţa