Weekend plin de accidente rutiere

Week-end-ul care a trecut a fost unul plin de evenimente rutiere pe raza judeţului Alba. La doua dintre acestea au intervenit cei de la Poliţia oraşului Teiuş. Iată şi comunicatele de presă ale IPJ Alba legate de cele două accidente:

"La data de 14.10.2012, Poliţia orașului Teiuș a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Santieristului din localitatea Vinerea, județul Alba, a avut loc un accident de circulație.
    Din primele cercetări, echipa de polițiști deplasată la fața locului a constatat că Matei T.T. de 27 de ani, din municipiul Alba Iulia,  județul Alba, în timp ce a condus autoturismul pe direcția de mers strada Principală – strada Santieristului din localitatea Vinerea, județul Alba, în momentul în care a ajuns la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere, semnalizată cu indicator ”Oprire” și “Trecere la nivel cu calea ferata simplă fără bariere” s-a

angajat în traversarea acesteia, fără a opri autoturismul și fără a se asigura corespunzător, astfel încât a fost surprins și a fost tamponat în partea laterală stânga de către Trenul nr.14866 care circula pe relația Cugir-Sibot-Alba Iulia.
În urma accidentului Matei T.T. a suferit leziuni corporale uşoare, a fost transportat la Spitalul Județean Alba Iulia, însă nu a rămas internat în spital.     Cercetările continuă.
La data de 14.10.2012, ora 16.00 , Poliţia orașului Teiuș a fost sesizată cu privire la faptul că în afara localității Sîntimbru, județul Alba, a avut loc un accident rutier.
    Din primele cercetări, echipa de polițiști deplasată la fața locului a constatat că B.C. Cosmin de 33 de ani, din municipiul Alba Iulia,  județul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară pe Drumul Național 1, la km 389+0,16m, în afara localității Sîntimbru a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de Aurel F.D. de 59 de ani din Alba Iulia, județul Alba.
În urma accidentului Aurel F.D. a suferit leziuni corporale uşoare, a fost transportat la Spitalul Județean Alba Iulia, însă nu a rămas internat în spital.
    Față de conducătorul auto, polițiștii continuă cercetările pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă."

 

Foto:arhivă